Trei cursuri de formare profesională, în Cluj

În aprilie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, 132 programe de formare profesională, dintre care trei cursuri, pentru 42 de persoane, se vor desfășura în Cluj.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj (Cluj-Napoca, str. G. Coșbuc nr. 2) va organiza în aprilie cursuri de formare profesională în domeniile Competențe antreprenoriale, Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației și Resurse umane. La fiecare curs pot participa câte 14 persoane, care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

La nivel național se organizează cursuri pentru 1.935 persoane, cele mai multe locuri disponibile vizând calificări precum Inspector resurse umane, îngrijitor spații verzi, competențe cheie -comunicare în limba română, operator introducere validare și prelucrare date, ajutor bucătar, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației, lucrător comercial, infirmieră, respectiv inspector în domeniul sănătății și securității în muncă. Judeţele în care, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt Dâmbovița (182 persoane), Hunedoara (112 persoane) și București (98 persoane).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut