Trei cursuri de calificare în Cluj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj va organiza, în februarie, trei cursuri de calificare profesională pentru 42 de persoane.

Cursurile oferă pregătire în Competențe de comunicare în limba română sau limba maternă (pentru persoane aparținând mionorităților naționale) – un curs, 14 persoane, respectiv inspoector / referent resurse umane – două cursuri, 28 persoane.

La nivel național, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în februarie, 110 programe de formare profesională pentru 1.599 persoane care beneficiază de servicii de formare profesională gratuite. Programele cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum agent de securitate – 140 persoane, ajutor bucătar – 98 persoane, respectiv competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învătare și cunoaștere – 98 persoane. Pentru comparație, să mai spunerm că cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi se vor organiza în București (112 persoane), Dâmbovița (112 persoane), Brașov (98 persoane). Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa AJOFM Cluj (Cluj-Napoca, str. G. Coțbuc nr. 2).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut