Trei accidente într-o zi, la Cluj

Trei accidente în urma cărora mai multe persoane au ajuns la spital au avut loc, miercuri, în judeul Cluj.

Unul dintre acestea avut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, în zona Operei Maghiare. Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, a intrat în coliziune față-spate, cu un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care în acel moment se afla oprit pentru acordarea de prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii.

În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat și a acroșat o persoană angajată în traversarea regulamentară a străzii.

În urma evenimentului, pietonul de 64 de ani și tânăra de 29 de ani  au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un alt accident rutier s-a produs în Florești. Conform polițiștilor clujeni, un conducător auto de 75 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău, ajuns la intersecția cu strada Morii, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca care se deplasa pe sensul opus. În urma evenimentului, bărbatul de 75 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, în jurul orei 11.20, s-a produs un accident rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, pe raza comunei Apahida.

Conducătorul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, din direcția Jucu spre Vâlcele, a intrat în coliziune față-spate cu un autorismul care îl preceda, condus de un bărbat de 49 de ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 41 de ani.

În urma evenimentului, o femeie de 44 de ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut