Tranzacția anului pe piața serviciilor medicale la Cluj-Napoca

Una dintre cele mai mari și cunoscute clinici medicale din Cluj-Napoca a fost cumpărată de Affidea România, subsidiara locală a Grupului internațional Affidea, lider european în servicii avansate de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament.

Centrul Medsan a fost fondat în 2004 de medicul clujean Dana Gânscă și furnizează servicii de consultații medicale pentru zeci de specialități, analize de laborator si multiple investigații (private sau cu decontare prin Casa de asigurări), oferite de o echipa de 60 cadre medicale cu vastă experitiză profesională. Centrul primește anual aproximativ 600.000 pacienți.

“Business-ul Medsan a început în urmă cu 18 ani, perioadă în care am construit acest proiect furnizând pacienților servicii medicale de calitate, o atenție deosebită pentru sănătatea lor și spijin comunității din care facem parte.

Prin includerea Medsan în marea familie Affidea România vom putea oferi tuturor celor 600.000 de pacienți, pe care îi avem în portofoliu, manopere medicale la standardele de excelență ale Grupului Affidea, acces către cele mai inovatoare echipamente, trecând la next level în furnizarea de servicii medicale,” a declarat dr. Dana Gânscă, fondatorul clinicii clujene.

În urma acestei achiziții, Affidea ajunge la un număr de 39 centre medicale, dintre care patru sunt la Cluj-Napoca.

“Affidea România continuă planul de expansiune la nivel național, odată cu alăturarea Medsan hub-ului medical din Municipiul Cluj – Napoca, ajungem la un portofoliu de 4 centre ultraperformante, localizate în zona centrală a orașului. Pana la momentul achiziției Medsan investiția totală in acest hub a fost de peste 10 milioane de euro. Prin achiziția noului centru ne consolidăm poziția de lider, răspunzând nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator.“ precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut