Atenție șoferi! Transporturi agabaritice trec prin Cluj-Napoca

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNADR) a anunțat că în perioada 14 – 20 septembrie se vor desfășura trei transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj – Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 – VO2P – DN2 – DN28A – DN28 – Centura Iași – DJ248 – Iași – DN28 – DN24B – Albița PTF.

Vehiculele transportă structuri metalice. Lățimea maximă a unui vehicul este 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, de pe pagina companiei,în caseta din stânga www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, și paginile de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și TWITTER, @CNADNR.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut