Transportatorii inițiază o petiție anti-RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunțat că lansează în câteva zile petiţia online „Hoţia RCA blochează România!” şi invită toţi şoferii şi păgubiţii nemultumiţi de preţul RCA şi de firmele de asigurări să semneze petiţia, care urmează a fi transmisă Parlamentului României, urmând ca în luna martie să fie organizat un protest legat de acest subiect.


„Şoferii români nemulţumiţi de preţul RCA să îşi lipească pe geamul maşinii o foaie de hârtie cu mesajul „Protest RCA!”. Ne referim la toţi plătitorii de poliţe RCA, indiferent că sunt persoane juridice sau fizice. Suntem afectaţi, azi, în egală măsură. Îi invităm pe toţi să se alăture protestului pe care COTAR, APTE şi APULUM îl vor organiza în luna martie.”, se
spune într-un comunicat al COTAR.
„Alături de energie electrică şi gaze naturale, în România a apărut un nou produs de lux: poliţele RCA. Instituţiile româneşti, conduse de oameni numiţi politici, nu se implică în rezolvarea problemelor reale ale economiei şi ale societăţii româneşti”, se mai spune în comunicat.
Potrivit COTAR, în loc să protejeze cetăţenii acestei ţări, instituţiile româneşti „s-au transformat în susţinătoare (prin neimplicare) ale celor care astăzi jupoaie un popor abandonat, dar a cărui răbdare se apropie de final”.
Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România are ca membri federaţii şi asociaţii din rândul transportatorilor de persoane, transportatorilor în regim de taxi şi închiriere, şcolilor de conducători auto, unităţilor reparatoare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut