Transport cu autobuze pentru pasagerii trenurilor de pe ruta Teiuș – Coșlariu și Teiuș – Pod Mureș

CFR a anunțat că, în zilele de 2 și 3 decembrie, respectiv în 7 și 8 decembrie, circulația trenurilor pe distanțele Teiuș – Coșlariu și Teiuș – Pod Mureș (în direcția Blaj) se va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, în intervalul orar 11:40 – 15:40.

În zilele menționate, S.C. AKTOR S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona stației Teius, parte a tronsonului de autostrada Sebeș – Turda, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare pe distanțele Teiuș – Coșlariu și Teiuș – Pod Mureș (în direcția Blaj), între orele 11:40 – 15:40.

S.C. AKTOR S.A va asigura transbordare cu mijloace auto a călătorilor din următoarele trenuri: * IR 1745 (care va circula ca tren IR 12745) – transbordare pe distanța Copșa Mică – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii din Teiuș. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare / îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745 * IR 1746 (care va circula ca tren IR 12746) – transbordare pe distanța Teiuș – Copșa Mică. Pasagerii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii din Teiuș. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare / îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745 * Regio 3511 (care va circula ca tren R 12325) – transbordare pe distanța Blaj – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii din Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare / debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea calatorilor se va face din stațiile de autobuz ale celor două localități), conform orarului de mers al trenului 3511 * Regio 3514 (care va circula ca tren R 12326) – transbordare pe distanta Teiuș – Blaj. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii din Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare / debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea călătorilor se va face din stațiile de autobuz din cele două localități), conform orarului de mers al trenului 3511.

Autobuzele vor fi inscripționate „Cursă specială CFR” și vor fi însoțite de personalul CFR Călători Brașov, care va supraveghea și operațiunile de îmbarcare. Pasagerii vor fi dirijați în stațiile de îmbarcare / debarcare auto de personalul SRCF Brașov, care va urmări și supraveghea operațiunile de îmbarcare / debarcare a călătorilor în stațiile Copșa Mică, Blaj și Teiuș, iar dacă intervin întârzieri în circulația autobuzelor pentru transbordare, personalul SRCF Brașov va asigura coordonarea traficul feroviar, în funcție de ora de sosire a autobuzelor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut