Transport agabaritic care trece prin Dej

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada 24 – 29 iunie se desfășoară un transport cu depășiri pe traseul Bistrița – DN17 – Dej – DN1C – Apa – DN19F – Satu Mare – DN19 – A3BH – Borș 2 PTF (județul Bihor).

Vehiculul transportă o confecție metalică. Lațimea maximă a vehiculului este de 5,2 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de facebook: https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut