Tragedie rutieră la ieșirea din Turda spre Alba Iulia

O persoană și-a pierdut viața iar alte două au fost rănite într-un accident ce a avut loc la ieșirea din Turda spre Albă Iulia.

Tragedia s-a produs în jurul orei 14,50 ia la fața locului au sosit două autospeciale și un echipaj SMURD. Echipajele de intervenție au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea, care era răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de cca 60 de ani fără semnale vitale.
„S-a acționat imediat pentru extragerea acestuia și aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la fața locului, a declarat decesul acestuia.
Alte două persoane au fost consultate la fața locului de către echipajele SAJ, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acestea, la prima evaluare, prezentau afecțiuni ușoare”, a anunțat ISU Cluj.

IPJ Cluj a anunțat că din primele date a reieșit că impactul s-a produs între un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Turda, care circula pe drumul comunal înspre cel național, și un autovehicul condus de un bărbat de 67 de ani, din județul Satu Mare, pe DN1 E81, din direcția Turda spre Aiud.

În urma impactului, din nefericire, bărbatul de 67 de ani, a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a tinerei din Turda a avut rezultat negativ.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut