Foto&video | Tragedie la Aghireșu

Un adolescent de 15 ani a murit, vineri, într-un lac din zona localităţii clujene Aghireşu, în condiţii necunoscute deocamdată.

„Referitor la situaţia de urgenţă din Aghireşu -Laguna Albastră. Din primele informaţii este vorba despre un băiat de 15 ani. La faţa locului sunt: un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de intervenţie în situaţii de urgenţă. Se deplasează încă un echipaj cu barca de salvare.(…) A fost solicitată o ambulanţă SAJ cu medic în sprijinul ISU, persoana în cauză a fost găsită în apă şi scoasă la mal de către pompieri. Au fost începute manevrele de resuscitare”, se arată în informări ale ISU Cluj, de la începutul intervenţiei, care a durat mai multe ore.

În cele din urmă, a fost declarat decesul adolescentului.

„Minorul de 15 ani, din judeţul Sălaj a fost scos din apă de scafandrii ISU, echipajul medical prezent la faţa locului declarând decesul, anterior fiind efectuate manevrele de resuscitare ale acestuia. În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, informează IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut