Tragedie în noaptea de Anul Nou la Cluj-Napoca

O femeie a murit în noaptea de Anul Nou într-un incendiu izbucnit în apartamentul în care locuia situat pe strada Horea din Cluj-Napoca.

Pompierii au fost în jurul orei 3,10, iar la sosirea la locul incendiului au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.
„Pompierii au lichidat flăcările, în cca 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.
Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Tot în noaptea dintre ani, pompierii clujeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Valea Seacă din municipiul Cluj-Napoca.
La sosirea pompierilor, focul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului casei și într-una dintre camerele acesteia.
Pompierii susțin că în casă nu se afla nicio persoană. Focarele au fost stinse în cca 20 de minute după sosirea pompierilor la fața locului, fiind evitată extinderea flăcărilor la o altă casă situată la o distanță de cca 4 m față prima casă.

Imobilul, cu o suprafață de cca 70 mp, a fost distrus în mare parte de flăcări, având în vedere că în podul acestuia a fost depozitată o cantitate mare de materiale combustibile și care ardeau generalizat în momentul sosirii pompierilor la fața locului”, spun pompierii.

În timpul intervenției, în zonă s-au adunat mai multe persoane iar pentru a asigura protecția pompierilor la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmi.
Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă și neglijența familiei în manipularea acestuia.
Echipajul S
erviciului Ambulanța a consultat o persoană pentru o rană ușoară, suferită după finalizarea intervenției, însă nu a fost transportată la spital.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut