Tragedie de la o cratiță uitată pe aragaz

Un bărbat a murit, joi, într-o casă din localitatea clujeană Floreşti, iar altul a fost transportat la spital, după ce ar fi uitat pe aragazul aprins o cratiţă, iar flacăra s-ar fi stins.

„O autospecială de stins incendii şi două echipaje SMURD au acordat primul ajutor calificat şi asistenţă medicală de urgenţă pentru doi bărbaţi ce au fost găsiţi în stare de inconştienţă, într-o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Floreşti. Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 09.00, iar la faţa locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale şi unul de cca 50 de ani, în stare de inconştienţă şi cu respiraţie agonică. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susţinute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia nu i-au mai revenit semnalele vitale”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, cel de-al doilea bărbat a primit asistenţă medicală de urgenţă ţi a fost transportat la spital.

Din primele informaţii rezultă că cei doi ar fi lăsat o cratiţă pe aragazul aprins, iar flacăra acestuia s-ar fi stins între timp, cei doi fiind intoxicaţi cu gaze.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut