Foto&Video | Tragedia dimineții de duminică la Cluj-Napoca. Traficul a fost blocat pe cea mai circulată arteră din municipiu

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, duminică dimineața, într-un accident de circulație care a avut loc pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6,18 iar în urma accidentului traficul a fost blocat în zonă.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani”, a anunțat ISU Cluj. IPJ Cluj face cercetări pentru a vedea împrejurările în care a avut loc accidentul și dacă șoferul se afla sub influența drogurilor sau alcoolului.

 U

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut