Traficanți de droguri, depistați în flagrant delict

Doi bărbați, de 25 și 32 de ani, ambii din județul Cluj, au fost depistați de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj în timp ce încercau să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis.

„Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2022, bărbații ar fi efectuat activități de procurare și comercializare în județul Cluj, respectiv ar fi deținut pentru consum propriu, droguri de risc, droguri de mare risc, precum și alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. În urma activităților desfășurate a fost ridicată întreaga cantitate de cannabis, precum și mai multe telefoane mobile” – informează IPJ Cluj.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor criminaliști din cadrul Poliției municipiului Turda.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut