Traficant de droguri, prins la festivalul de la Bonțida

Un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins că vindea substanţe psihoactive lângă scenă, la un festival desfăşurat în judeţul Cluj, informează DIICOT.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în formă continuată.

„În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 17.07.2022, inculpatul a fost surprins de către poliţişti din cadrul BCCO Cluj-Napoca şi BCCO Alba Iulia, în zona scenei amenajată în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşura în judeţul Cluj, după ce acesta a vândut unui consumator un plic conţinând 0,7211 grame substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 3MMC (3-Methylmetchatinone). În urma controlului corporal efectuat asupra inculpatului au fost descoperite şi ridicate 7 plicuri conţinând substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive (5,3 grame) şi, cu ocazia percheziţiei autoturismului utilizat de acesta, alte 62 de plicuri conţinând substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive (44 grame), un telefon mobil şi suma de 4.150 de lei”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Conform aceleiaşi surse, ulterior au fost puse în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară a imobilelor folosite de inculpat, în comuna Bonţida şi în municipiul Cluj-Napoca. În urma percheziţiilor fiind descoperite şi ridicate diferite cantităţi de substanţe interzise, un telefon mobil şi suma de 4.000 de lei.

Bărbatul urmează să fie prezentat luni la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut