Tinerii liberali clujeni au un nou președinte

Întruniţi sâmbătă în cadrul Comitetului de Coordonare Județean, tinerii liberali clujeni şi-au ales noua echipă de conducere pentru următorii patru ani. În funcţia de preşedinte a fost aleasă Georgiana Kaczka, iar alţi 30 de tineri liberali au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Judeţean al TNL Cluj.

La eveniment au luat parte președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, prim-vicepreședintele PNL Cluj Mircea Abrudean, prefectul Irina Munteanu, președintele TNL Mara Mareș deputați liberali clujeni, consilieri județeni și locali.

După o experiență acumulată de-a lungul a 14 ani în TNL și PNL, am decis să candidez pentru funcția de președinte al TNL Cluj. Am urmărit să constitui cea mai bună echipă, fapt pentru care în ultimele trei luni am străbătut întreg județul Cluj pentru a mă familiariza cu potențialul și caracteristicile fiecărei organizații locale. Îi felicit pe toți colegii mei care astăzi au preluat o funcție în biroul politic județean dar și pe toți cei care se implică de fiecare dată fără rezerve. Consolidarea unei echipe puternice se poate face doar prin implicarea activă a fiecărui membru, iar TNL Cluj a demonstrat de-a lungul timpului că este una dintre cele mai puternice organizații de tineret la nivel național. Pornim în acest nou început de la performanțele echipei care astăzi și-a încheiat mandatul”, a transmis noul lider al TNL Cluj.

Daniel Buda: În politică, să nu pierzi ocazia să taci

Prezent la eveniment, președintele liberalilor clujeni, Daniel Buda a declarat că are încredere că noua echipă formată din tineri energici și ambițioși, sub conducerea Georgianei Kaczka, va continua pe aceeași traiectorie ascendentă. Nu au o misiune ușoară, dar îi asigur de tot sprijinul meu. Împreună vom reuși să facem mai departe ceea ce trebuie pentru cetățeni! Mult succes!”, a spus Daniel Buda. El a subliniat că de-a lungul timpului, tinerii au fost fost motorul tuturor campaniilor electorale fără de care nu s-ar fi putut atinge performanțele electorale cu PNL Cluj se mândrește și care au făcut ca organizația liberală clujeană să devină un reper în ceea ce înseamnă politica la nivel național.

Eurodeputatul le-a explicat tinerilor liberali clujeni că nu poți să faci politică astăzi dacă nu ai o carieră profesională pusă la punct care să îți creeze independența pentru orice decizie pe care trebuie să o iei pe urmă în calitatea ta de om politic. Îi îndemn astfel pe toți tinerii să facă acest lucru și să se preocupe de pregătirea profesională, pentru că în cele din urmă lucrurile vor veni de la sine. Vă mai îndemn să țineți minte un lucru: niciodată nu veți fi depozitarii adevărului absolut, nici măcar politic. Pentru că este important, ca om politic, să înțelegi, să asculți și să încerci să vii cu soluții”, s spus liberalul. Totodată, liderul PNL Cluj a arătat că e important să știi să taci în politică și să lași de la tine. În politică, să nu pierzi ocazia să taci”, a spus Daniel Buda.

Totodată, Daniel Buda a ținut să îi mulțumească „în mod special” fostului lider al TNL Cluj, Maria Forna, care și-a încheiat sâmbătă, pentru tot efortul depus pentru această organizație și implicit pentru PNL Cluj. „Maria este un exemplu de dedicare, putere și perseverență iar asta s-a reflectat în echipa condusă cu care a făcut performanță. Felicit deopotrivă întregul birou care astăzi și-a încheiat mandatul pentru munca depusă de-a lungul celor 4 ani”, a transmis Daniel Buda.

La rândul său, Maria Forna a declarat că a 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐨 𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞 pentru ea 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢e 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆.

Mă bucur că las în urma mea o echipă condusă de colega mea, Georgiana Kaczka, de tineri extrem de implicați, activi și dornici să reprezinte interesele generației lor în cadrul partidului și în comunitate. TNL Cluj a fost şi va rămâne una dintre cele mai importante forţe politice ale TNL la nivel naţional. Ne-am validat în timp ca o forţă politică ce a avut ca punct de referinţă binele şi interesul tinerilor clujeni, precum şi soluţionarea cu celeritate a problemelor acestora, în deplin acord cu dezvoltarea oraşului nostru. Am dovedit, până în prezent, faptul că TNL Cluj este o organizaţie puternică, cu tineri educaţi, motivaţi şi combativi, care şi-au oferit de-a lungul timpului toată dedicarea lor, astfel încât să contribuim consistent la câştigarea luptelor electorale în care PNL Cluj a fost angrenat”, a transmis Maria Forna.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut