Terapia plătește Biletul de Sănătate

Timp de o lună, producătorul de medicamente Terapia Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni în cadrul inițiativei Biletul de Sănătate.

Biletul de Sănătate este o campanie de sănătate publică inițiată de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Stația sportivă smart a fost inaugurată în 23 septembrie, lângă stația de autobuz Memorandumului Sud, pentru a încuraja oamenii să introducă mișcarea în rutina zilnică. Tichetul a fost denumit simbolic Biletul de Sănătate și poate fi folosit pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană, până la finalul anului.

În primele 3 săptămâni, costul biletelor emise a fost suportat de Sports Festival și Primăria Cluj-Napoca. Pentru următoarea perioadă, stația va fi adoptată de mai mulți parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Până acum, s-au emis 33.688 de bilete de sănătate.

“Suntem mereu în slujba sănătății oamenilor nu doar prin produsele farmaceutice pe care Terapia le oferă, ci și prin deschiderea și implicarea noastră constantă în viața comunității din care facem parte. Prezentă de 100 de ani în Cluj-Napoca și pe piața farmaceutică din România, Terapia a susținut de-a lungul timpului numeroase acțiuni frumoase de responsabilitate socială față de comunitate. Sănătatea noastră este influențată de stilul de viață pe care îl adoptăm, de aceea ne bucurăm să fim alături de partenerii noștri într-un proiect unic precum acesta, cu ajutorul căruia avem posibilitatea să generăm un impact pozitiv care să contribuie la o evoluție sănătoasă a comunității prin introducerea mișcării în rutina zilnică.”, spune dr. Dragoș Damian (foto), CEO Terapia Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut