Teatru | Festivalul Național de Teatru al Adolescenților la a V-a ediție

*sâmbătă, 9 aprilie, de la orele 10.00*

Un eveniment așteptat de către elevii din Turda este Festivalul Național de Teatru al Adolescenților, care va avea loc în data de 9 aprilie. Tineri din licee din toată țara se vor strânge la Turda și își vor prezenta calitățile artistice pe scena TNAMT, unde publicul îi va putea urmări pe parcursul zilei.

Reprezentațiile adolescenților vor începe la ora 10:00 și se vor încheia la ora 17:30, urmând ca de la ora 19:00 să intre în scenă studenții UBB Cluj ai Facultății de Film și Teatru, promoția 2022, cu spectacolul „Cronic”, clasa Filip Odangiu & Sinko Ferenc & Diana Aldea. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

”Este o mare bucurie să continuăm tradiția acestui festival dedicat exclusiv elevilor din Turda. În acest an avem participanți din Cluj și Constanța, tineri ce se vor lupta pentru trofeele festivalului. Vom acorda premii pentru cel mai bun spectacol, cel mai bun actor și cea mai buna actriță. Fiind un eveniment dedicat tinerilor elevi, pe parcursul întregii zile elevii vor avea acces gratuit în baza carnetului de elev sau a legitimației.” – a spus Cătălin Grigoraș, managerul TNAMT.

Pentru informații complete despre festival vă invităm să ne urmăriți pe Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda, Instagram: @teatrulnationalturda, https://teatrulaureliumaneaturda.ro/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut