Teatru | „Fata babei și fata moșneagului”

*sâmbătă, 28 mai, ora 12.00*

O nouă poveste din cele clasice va fi adusă publicului în acest weekend de către Asociația culturală ROCADE din Cluj-Napoca și partenerii săi.

„Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, este cea de-a doua reprezentație găzduită de Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față”, după ce anterior, în data de 9 aprilie a.c., am urmărit „Punguța cu doi bani”, un spectacol de păpuși bine primit de public. Producțiile teatrale au loc în cadrul proiectului educațional pentru copii intitulat „Povești rupte din Rai”, demarat de Asociația ROCADE cu scopul de a promova dimensiunea educativă a manifestărilor cultural-artistice și în fața publicului pentru care accesul la astfel de evenimente nu este unul facil. Proiectul se întinde pe toată durata anului, iar intrarea la spectacole este gratuită.

Parteneri: Fundația Transilvania Leaders, Asociația JAD, Asociația Simion Bărnuțiu, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, NK Smart Cables, Ziarul Făclia. Parteneri media: Radio Cluj, Radio Renașterea.

Un proiect educațional susținut de Fundația Transilvania Leaders.

Iulia GHIDIU

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut