Teatru | ˶Astăzi 6, mâine 7˝

Teatrul independent MiniREACTOR ne propune un nou spectacol pentru cei mici, vineri, 25 martie, de la orele 19 și, respectiv, sâmbătă, 26 martie, de la orele 11 și 17.

În luna aniversară a MiniREACTOR, clujenii sunt invitați la spectacolul ˶Fereastra care n-avea somn˝, de Selma Dragoș, în regia lui Dragoș Alexandru Mușoiu. Din distribuție fac parte: Oana Mardare, Paula Seichei, Bianco Erdei și Andreea Ajtai. Scenografia este semnată de Lucia Mărneanu, muzica – Magor Bocsardi, make-up artist – Paula Hulopi, foto și video afiș – Ioana Ofelia.

Ruxi are o mare dilemă: cum să faci să împlinești șapte ani, dar să poți face în continuare tot ce face un copil de 2, de 3, de 5 ani? Alături de Fereastra vorbitoare, prietena care se simte abandonată, protagonista va descoperi secretul oamenilor mari și cum poate avea orice vârstă dorește ea.

Spectacolul este o tragicomedie 2D, într-o atmosferă de animație noir, și a fost produs în cadrul proiectului cultural „START.Dramaturgie pentru copii”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Este recomandat copiilor cu vârsta de peste cinci ani.

Biletele pot fi achiziționate online, accesând https://bit.ly/3vYl3d2, din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic) sau direct de la sediul MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Sursa foto: Ioana Ofelia

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut