Târgul de Cariere Cluj, în variantă online

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 octombrie, are loc cea de-a a doua ediție a evenimentului online Târgul de Cariere Cluj, alături de 16 companii care au acceptat provocarea de a interacționa direct cu viitorii lor angajați înainte de a le analiza CV-urile.

Oferta ediției de toamnă Târgul de Cariere se îmbogățește cu editura academică elvețiană, MDPI, o companie intrată anul trecut pe piața din Cluj. Take off Labs revine cu oportunități de program flexibil, iar Michelin anunță angajarea de ingineri și manageri.

Târgul de Cariere se adresează publicului general aflat în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea abilităților profesionale, organizând în paralel, prezentări și webinarii, de la „Anatomia unui CV de succes” prezentată de Emerson, până la sfaturi de la GEP, experții în procurement.

Totul se întâmplă la un click distanță cu un simplu cont deschis pe targuldecariere.ro. Accesul la cele mai recente anunțuri de angajare este însoțit de prezența online a angajatorilor și a unor experți invitați, dar și de informații inedite oferite de angajații companiilor participante.

Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie, este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Cluj-Napoca. Cele mai căutate domenii la ediția din acest sezon sunt: producție industrială, IT, inginerie, financiar, achiziții, servicii BPO și contabilitate, plus mult mai multe joburi remote decât la edițiile precedente.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut