Târgul Cireșelor, la USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca organizează, în perioada 13-15 iulie, primul târg cu vânzare de cireșe din producția proprie a Stațiunii de Cercetare Horticolă (SCH).

„Ne bucurăm să invităm clujenii în stațiunea noastră și, pentru că avem cantități mari de fructe coapte și gustoase, ieșim din magazine și facem vânzarea în aer liber. Cireșele vor fi recoltate în ziua vânzării. Le transmitem cumpărătorilor că au fost aplicate tratamente fitosanitare minime, tocmai pentru a avea fructe cât mai sănătoase, așa cum ne dorim de fiecare dată. Cireșele sunt din soiuri care se pretează și la consumul obișnuit, dar și pentru conserve pentru iarnă, în special dulcețuri și compoturi. Așa că, așteptăm cu drag toți amatorii de cireșe la stațiunea noastră”, declară directorul SCH, biolog dr. Lukacs Lehel.

Cireșele vor putea fi achiziționate, în perioada amintită, între orele 10:00 – 18:00, de la standurile care vor fi amenajate în interiorul SCH, în fața clădirii principale. Accesul spre standurile de vânzare este dinspre parking str. Băișoara sau, pentru auto, pe la poarta din str. Horticultorilor nr. 5.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut