Târgul Asociației „Produs de Cluj” a ajuns la București

Până duminică, 12 martie, Târgul de Primăvară organizat de Asociația „Produs de Cluj” va funcționa în București, în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

La eveniment participă peste 30 de producători și artizani locali, din regiunea de Nord-Vest și Centru a României. În cadrul târgului vor fi expuse produse de panificație și patiserie (pâine de casă cu cartofi, chec de casă, colac cu nucă), produse care au dobândit mențiunea „produs montan”, preparate din carne, fructe și legume, dulcețuri, gemuri, sucuri, siropuri, uleiuri presate la rece, produse de patiserie, produse apicole, țuică sau vin. Specificul zonei Ardealului va fi reprezentat de meșterii artizani care vor expune costume populare, sculpturi în lemn, pielărie sau sticlă, precum și păpuși artizanale, îmbrăcate în port tradițional românesc.

Asociația Produs de Cluj promovează, de peste 10 ani, preparate alimentare realizate de mici întreprinzători locali, obținute din materie primă provenită din microfermele proprii și de la fermieri din zonă, punând în valoare brandurile regionale. Târgul este parte a campaniei de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimente de calitate obținute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut