Târg de Cariere, la mijlocul săptămânii. Slujbe inclusiv pentru ucrainieni

Miercuri și joi, 23 și 24 martie, între orele 11 – 18, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va desfășura o nouă ediției a Târgului de cariere, la care și-au anunțat participarea peste 30 de companii de top.

La Târg vor fi prezenți angajatori din auto & automotive, inginerie, IT, producție & tehnică, servicii, BPO, turism, logistică & transport, recrutare sau telecomunicații. Printre companiile care vor fi prezente se numără WebBeds (turism), De’Longhi, Michelin, Emerson (producție), Take Off Labs, .msg România, Generix (IT), GEP, Steelcase (servicii), Vertiv (inginerie).

Posturile oferite include poziții de specialiști relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, ingineri electroniști, testeri, consultanți, recrutori, operatori de producție, iar penstru studenți se oferă internship.

Intrarea la eveniment este liberă, iar candidații au posibilitatea să creeze pe loc un CV, utilizând aplicația propusă de platforma eJobs: CV2GO. Se poate aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul manifestării sau după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/cluj.

Întâlnirile față în față cu angajatorii vor fi completate de livestream-ul oferit de studioul mobil din târg, care va furniza detalii despre slujbele disponibile, interviuri cu reprezentanții companiilor și prezentări, cu difuzare pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale organizatorilor și pe site-ul targuldecariere.ro.

La Târg vor putea să aplice pentru locuri de muncă și cetățenii ucraineni.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut