Târg de joburi, în format online

Târgul de carieră „Angajatori de TOP Business” revine în această primăvară în format online, în perioada 22-30 martie, şi îşi propune să sprijine atât persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de nivelul de experienţă, cât şi nevoia celor mai active companii locale şi multinaţionale de a găsi candidaţii potriviţi pentru posturile libere.

Potrivit organizatorului manifestării, compania Catalyst Solutions, târgul se va desfăşura la nivel naţional, cu focus pe oraşele Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov, Ploieşti, Piteşti sau Sibiu.
Conform un studiu realizat de portalul Hipo.ro, unde se desfăşoară şi târgul de carieră Angajatori de TOP, organizatorii au observat o dublare a numărului de joburi comparativ cu anul 2020 în majoritatea domeniilor de activitate. Circa 92% dintre angajatorii care au luat parte la studiu îşi propun să recruteze specialişti cu experienţă în 2021, astfel că persoanele cu experienţă care îşi caută un job pot alege din cele peste 2.600 de oportunităţi oferite de companii.
Dacă anul 2020 a fost foarte dificil pentru juniorii care şi-au căutat un job,
în 2021 volumul programelor pentru studenţi și absolvenţi a crescut cu 30%. Conform studiului Hipo.ro, 85% dintre angajatori îşi propun să recruteze în 2021 candidaţi entry-level, cu experienţă sub 3 ani. Ca urmare, tinerii pot găsi la târg 5.100 programe de internship şi joburi pentru aproape toate specializările.

Posturi libere în marile orașe din țară

Multe domenii au fost afectate în 2020, însă lucrurile s-au îmbunătăţit la începutul acestui an, iar odată cu dublarea oportunităţilor de carieră faţă de anul precedent, organizatorii au gândit trei ediţii Angajatori de TOP cu focus pe cele mai dorite domenii: Business, Tehnologie şi Inginerie.
Astfel, pentru Angajatori de TOP Business, din perioada 22 – 31 martie, organizatorii au identificat domeniile cu cele mai multe joburi business în 2021, respectiv Contabilitate – Finanţe, Customer support – Client service, Resurse Umane – Psihologie, Achiziţii – Logistică – Aprovizionare, Management – Consultanţă, Retail – eCommerce, Vânzări – Marketing, Secretariat – Administrativ.
Conform organizatorilor, în prezent există aproximativ 110 posturi libere doar în Bucureşti şi alte câteva zeci în oraşe precum Braşov, Iaşi sau Cluj Napoca. Pentru majoritatea dintre acestea, se căută vorbitori de limbi străine, cu potenţial de învăţare.
Pe lângă joburile disponibile la Angajatori de TOP Business, participanţii vor putea dispune gratuit de serviciile din Centrul de Resurse în Carieră, respectiv consultanţă pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea CV-ului, discuţii live cu angajatorii sau consiliere în carieră pentru tineri şi pentru cei care aleg să îşi schimbe jobul etc.

La târg participă zeci de companii, inlusiv multinaționale

Companiile care şi-au confirmat prezenţa la Angajatori de TOP Business sunt: Veeam Software, BearingPoint România, Dell Technologies, Vodafone România, Continental, Hella România, BCR, Grupul Enel, JTI România, PepsiCo România, Nestle România, Engie România, Regina Maria, Smithfield România, Metro Cash&Carry România, Penny, Superbet, British American Tobacco, Automatic Data Processing România, WEBHELP România, Michelin România, Valoris Center, Accenture, Concentrix România, Cegedim, Allianz Technology, TELUS International Europe, Schlumberger, InSites Consulting, Societe Generale Global Service Centre, Teleperformance România, Deloitte România, DB Schenker GBS Bucharest sau Bosch Service Solutions.


Înscrierile la Angajatori de TOP Business se fac pe Hipo.ro, prin completarea unui formular scurt sau prin importaarea datele din Facebook sau LinkedIn. Este indicată actualizarea CV-ului tau până la cea mai recentă experienâă de lucru.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut