Talentații copii gherleni, premiați la un concurs județean

În ultimii ani, la fiecare început de vară preșcolarii gherleni participă la tradiționalele concursuri de desene organizate de Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” din Cluj-Napoca. Nu a fost altfel nici în acest an, când, după o lungă perioadă de pandemie,   s-a desfășurat concursul de desen „Eroii Cărților Citite”.

Zilele trecute au fost anunțați câștigătorii ediției 2021,  derulată exclusiv online. În acest an s-au primit 725 de desene de la 14 grădinițe și 32 de școli din Cluj-Napoca, Gherla, Gilău, Florești, Apahida, Baciu, Iclod și Dezmir. Printre câștigători s-au aflat și doi copii de la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Fermecată”, de pe strada Parcului din Gherla. Cele două fetițe premiate cu care unitatea preșcolară se  mândrește sunt Evelyn Elek Da Sylva și Maria Stan, de la grupa mare „Steluțele”, coordonată de educatoarele Martina Merkler și Alexandra Rusu. Expoziția poate fi vizionată pe Blogul copiilor, copiibjc.bjc.ro.

În perioada sfârșitului de an școlar, în cele patru grădinițe din municipiul Gherla preșcolarii au expus cele mai reușite desene, admirate atât de colegii lor, cât și de părinți.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut