SuperLiga – etapa a 23-a | Înfrângere surprinzătoare a Universității Cluj la Iași!

U Cluj a pierdut pe final de meci întâlnirea din Moldova cu Poli Iași și a înregistrat a doua înfrângere în deplasare din acest sezon. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a ratat, astfel, șansa să urce din nou pe loc de play-off, dar e adevărat și că echipa clujeană n-a mai avut evoluția bună din etapele precedente. Golul victoriei echipei gazde a fost reușit de Sergiu Buș, în minutul 86, după un șut spectaculos din afara careului.

Echipele de start:

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba – Mihai, Harrison, Ion

U Cluj: Iliev – Chipciu, Da Silva, Masoero, Rodrigues – Bic, Grobry, Bic – Nistor – Gheorghe, Popa

Ioan Ovidiu Sabău îl titularizează pe Roger, care va debuta, astfel, la U Cluj. A revenit în primul 11 și Nistor! De asemenea, la echipa ieșeană debutează Luca Mihai, jucătorul împrumutat în această iarnă de CFR Cluj sub Copou.

Șut trimis de Popa din afara careului, în min.6, dar mingea este reținută fără probleme de Ailenei. Todoroski, de la gazde, își încearcă și el norocul de la distanță, în min.12, dar Iliev nu a avut probleme în a prinde mingea. Bouhenna trimite cu capul în poartă, în min.16, dar reușita sa este anulată pentru un offside. VAR analizează faza! Se confirmă poziția afară din joc iar scorul rămne 0-0! Iliev respinge în corner șutul trimis de Robert Ion, în min.22. Harrison trimite în plasa laterală din careul mic. Ocazie bună de gol a moldovenilor în min.45+1.

Repriza secundă începe cu o ocazie bună de gol a clujenilor, în min.46, la șutul lui Vali Gheorghe din interiorul careului, dar Ailenei s-a opus cu succes golului. O nouă ocazie bună de gol a ”Șepcilor roșii„ în min.52, la reluarea din vole a lui Chipciu blocată însă de un fundaș al gazdelor. Căpitanul Universității ratează de puțin deschiderea scorului în min.53, când șutul său din mijlocul careului trece la câțiva centimetri de bara porții ieșene! Nistor șutează peste poartă de la distanță, în min.58. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a început mult mai bine partea a doua a meciului și domină autoritar. Dublă schimbare la U Cluj, în min.69: au iesșit Gheorghe și Doukoure, au intrat Vătăjelu și Simion.. Min.78 o nouă schimbare la U Cluj: iese Silaghi, intră Pănoiu. GOL Poli Iași! SERGIU BUȘ trimite fără speranțe pentru Iliev, în min.86, după un șut din întoarcere de la 22 de metri! 1-0! Iese și Bic, în min.88, intră Filip Ilie. Nistor trage peste transversală din marginea careului, în min. 90+6. Final de meci.

Etapa viitoare, duminică 4 februarie, ”Șepcile roșii” vor juca, pe Cluj Arena, împotriva celor de la UTA Arad.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut