Supercom dă asigurări că mirosul urât din Cluj-Napoca nu provine de la CMID

Compania Supercom, operatorul de salubritate din județul Cluj, dă asigurări că mirosul neplăcut care se simte de câteva zile în municipiul Cluj-Napoca nu provine de la Centrul de Managemen Integrat al Deșeurilor(CMID). Potrivit reprezentanților Supercom, CMID funcționează în conformitate cu manualul de operare, respectiv conform Contractului de Delegare, deșeurile fiind colectate și transportate de pe raza județului Cluj iar apoi sortate, tratate și depozitate corespunzător.

„Urmare a informațiilor eronate apărute în presă, dorim să vă informăm următoarele:

Îi asigurăm pe clujeni că mirosul pe extrem de neplăcut pe care l-au constatat și pe care l-am simțit și noi în anumite zone din oraș, nu provine de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) operat de Supercom SA.

În cursul zilei de astăzi au fost prezente la CMID Autritățile competente atât Agenția de Mediu, Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică, cât și Poliția Locală Cluj-Napoca, reprezentanții ADI Eco Metropolitan și ai Consiliului Județean constatând că activitatea se desfășoară în parametrii normali.

CMID funcționează în conformitate cu manualul de operare, respectiv conform Contractului Delegare, deșeurile colectate și transportate de pe raza Județului Cluj sunt sortate, tratate și depozitate corespunzător.

Suntem în asentimentul clujenilor și ne dorim identificarea rapidă și eliminarea mirosului deranjant, însă subliniem că sursa acestuia nu se află la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor”, a transmis Supercom SA.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut