Substanțe interzise depistate de jandarmii clujeni

Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat, duminică, substanțe interzise aflate în posesia unor bărbați legitimați pe strada Făget.

„Duminică, 19 iunie, în jurul orei 23:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Cluj-Napoca au observat pe strada Făget un autovehicul staționat și 3 persoane care la vederea echipajului de jandarmi au devenit agitate, încercând în același timp să evite contactul cu aceștia. Jandarmii au trecut la identificarea celor 3 bărbați, iar în urma legitimării și efectuării controlului corporal și al autovehiculului a fost găsit în autovehicul un dispozitiv pentru prepararea substanțelor interzise în care se afla o substanță vegetală de culoare maroniu-verzuie, susceptibilă a fi interzisă la deținere” – informează Biroul de presă al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Conform sursei citate, bunurile găsite au fost predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut