Steelcase are zece ani de activitate și 350 de angajați în Cluj-Napoca

De 10 ani, în Cluj-Napoca funcționează Steelcase Global Business Center, care sprijină activitatea întregii companii pe piețele Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America de Nord.

Cei 350 de angajați Steelcase activează în diverse domenii, de la IT (în Cluj-Napoca există a doua cea mai mare divizie de IT, după cea din SUA), la Workplace Design, Finanțe, Operațiuni, Marketing, Comunicare de brand și Resurse umane, și au generat pe parcursul celor 10 ani de prezență în orașul nostru o cifră de afaceri de aproape 80 de milioane de euro.

În urmă cu 10 ani, Steelcase avea în Cluj-Napoca 56 de angajați, pentru ca astăzi biroul de aici să fie cel mai mare din Europa și una dintre locațiile cheie la nivel global, a apreciat Mihaela Oltean (foto stânga), managing director Steelcase, în cadrul unei aniversări desfășurate miercuri la sediul companiei, eveniment la care a fost prezent și primarul Emil Boc. Ea afirmă că, în prezent, compania are o prezență de 50% dintre angajați la birou, și aplică politica ”3 zile la birou, 2 zile de acasă”.

Programul pare a fi în ton cu rezultatele celui mai recent studiu derulat de companie în rândul a 4.986 de participanți din 11 țări diferite, care arătat că 87% dintre aceștia vor să petreacă cel puțin o zi pe săptămână la birou. Ilinca Popescu (foto ccentru), director regional de vânzări al companiei, a precizat că rezultatele studiului mai arată că oamenii cărora le place să lucreze de la birou sunt cu 33% mai implicați în sarcinile zilnice, cu 9% mai productivi, cu 30% mai conectați la cultura companiei și cu 20% mai puțin predispuși să aleagă alt cadru de desfășurare a activităților lor.

Să nu încheiem înainte de a aminti evaluarea făcută de Guillame Alvarez (foto dreapta), vice-președinte EMEA Steelcase: în cei 10 ani de activitate, angajații din Cluj-Napoca au efectuat 6 milioane de ore de muncă.

Steelcase este o companie globală, cotată la bursă, cu venituri de 2,8 miliarde de dolari în anul fiscal 2022. Compania proiectează, produce și colaborează cu alte organizații de top pentru a oferi soluții de arhitectură, mobilier și tehnologie, toate accesibile printr-o rețea de dealeri, incluzând peste 800 de unități de distribuție Steelcase.

V. Dădulescu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut