Starea de alertă – prelungită cu încă 30 de zile în România din 11 august

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu încă 30 de zile începând cu data de 11 august.

„Am aprobat prelungirea stării de alertă şi nu se modifică nimic în acest moment, lucrurile rămân aşa cum au fost prezentate ele până acum”, a declarat premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei Executivului.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art. 1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.08.2021.

Art. 2 – Măsurile de prevenire şi control a infecţiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 11.08.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art. 3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situaţia aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administraţiei publice centrale.

Art. 4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut