Sponsorizare de peste 700.000 de euro pentru 19 spitale Covid și suport-Covid, din țară

Nouăsprezece spitale Covid și suport – Covid din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Iași, Neamț, Prahova, Timiș și din municipiul București au primit sprijin financiar de730.000 de euro din partea Grupului Holcim. Conform celor anunțate de companie, fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de aparatură medicală și pentru echipamente de protecție necesare în lupta împotriva pandemiei.

„În aceasta perioadă cu provocări pentru întreaga societate, trebuie să avem grijă cu prioritate de cei aflați în nevoie și totodată de personalul din sistemul medical, care luptă de aproape doi ani împotriva acestei pandemii. Profit de ocazie să le mulțumesc încă o dată medicilor pentru eforturile pe care le fac zi de zi pentru a salva vieți”, declară Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova, într-un comunicat remis ziarului Făclia.

Conform comunicatului, suma totală donată de Grupul Holcim România în perioada 2020-2021 către spitale este de 2,2 milioane de euro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut