Sponsorizare de aproximativ 950.000 de euro pentru spitalele implicate în lupta împotriva Covid-19

Douăzeci de spitale din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Iași, Neamț, Prahova, Timiș, Vrancea și din București vor primi sprijin financiar din partea Holcim România, pentru achiziționarea de echipamente de protecție și pentru aparatură medicală – monitoare pentru funcții vitale, sisteme de oxigenoterapie sau ventilatoare mecanice.

Sponsorizarea anunțată este de aproximativ 950.000 de euro, din care 750.000 de euro au fost donați de Holcim România și 200.000 de euro de Somaco Grup Prefabricate, companie care face parte din portofoliul de firme Holcim.

„Sănătatea oamenilor este principala noastră prioritate. Din acest motiv, am luat decizia de a veni din nou în sprijinul cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva Covid-19 și a oamenilor care au neapărată nevoie de ajutor. Țin să le mulțumesc încă o dată medicilor pentru curajul de care dau zilnic dovadă și pentru eforturile supraomenești pe care le fac pentru a salva vieți”, declară Horia Adrian, CEO Holcim România & Market Head Emerging Europe.

Aceasta este cea de-a doua sponsorizare pe care Holcim România o face pentru sprijinirea sectorului medical în lupta împotriva Covid-19, după cea din aprilie 2020. Suma totală donată de Holcim România pentru combaterea pandemiei se ridică, astfel. la aproximativ 1,5 milioane de euro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut