Spitalul din Câmpia Turzii, dotat cu computer tomograf utraperformant

Computerul tomograf achiziționat de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii este funcțional începând cu ziua de luni, 26 aprilie a.c., după ce, în prealabil, au fost obținute toate autorizațiile necesare de funcționare.

Echipamentul de înaltă performanță cumpărat de forul administrativ județean și livrat la finalul anului trecut are o valoare de 1.113.840 de lei, banii fiind alocați integral din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj. Acesta a intrat în dotarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al instituției spitalicești din Câmpia Turzii.

Noua facilitate medicală pusă la dispoziția clujenilor este rezultatul parteneriatului sustenabil al forului administrativ județean cu Primăria municipiului Câmpia Turzii și al bunei relații de colaborare a președintelui Consiliului Județean, domnul Alin Tișe, cu domnul primar Dorin Lojigan. Intenția Consiliului Județean Cluj este ca, în limita fondurilor disponibile, să continue să susțină financiar unitățile sanitare publice din județ. „Tehnologia ultramodernă de care beneficiază acest nou aparat medical de ultimă generație facilitează atât procesul de diagnosticare a persoanelor ce necesită investigații ori intervenții, cât și prescrierea tratamentului optim, pentru realizarea unui act medical de cea mai bună calitate”, susține Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut