Spectacol festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

Îndrăgiți cântăreți de muzică populară vor încânta publicul clujean luni, 23 ianuarie 2023, în cadrul spectacolului festiv „Hai să dăm mână cu mână!”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și dedicat Zilei Unirii Principatelor Române.

Conform programului anunțat de organizatori, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca vor evolua: Sava Negrean Brudașcu, Maria Marcu, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Mariana Morcan, Florina Trif și Claudiu Ciotleuș, în acompaniamentul Orchestrei profesioniste „Cununa Transilvană”, conducerea muzicală: prof. Ovidiu Barteș. Jocuri tradiționale din județul Cluj și din alte zone ale țării vor fi prezentate de membrii Ansamblului folcloric „Cununa Apusenilor” al Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău, director artistic: Marcela Cîmpan Vele, instructori coregrafi: Ciprian și Nicoleta Mureșan, ansamblu care în anul 2012 a câștigat trofeul Festivalului internațional de tradiții și obiceiuri populare din Wisla, Polonia, iar în 2021, Trofeul Festivalului-Concurs Internațional de folclor montan din Zakopane, Polonia.

În spectacol vor fi prezenți și membrii ansamblului folcloric vocal-instrumental al Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, coord: prof. Cristina Covrig, Traian Covrig și Zenu Zanc.

Intrarea se va face pe bază de bilete, în valoare de 25 lei. Acestea sunt disponibile online, pe: www.myticket.ro și www.entertix.ro, dar și în Librăriile Cărturești (Iulius Mall, Vivo, Platinia Shopping Center). Totodată, se vor putea achiziționa și în ziua spectacolului, de la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut