Șoselele din Cluj, pline de transporturi agabaritice

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, în perioada 20 – 25 ianuarie, se va desfășura încă transport agabaritic cu depășiri pe traseul Borș II PTF Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 – Beclean.

Vehiculul transportă structuri metalice. Lățimea maximă a vehiculului este 3,90 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 pe pagina de internet www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut