Someşul Dej și-a schimbat staff-ul tehnic

Chiar dacă mai este timp pînă la debutul ligii a III-a, componenţii echipei Someşul Dej au reluat pregătirile încă de la începutul lunii iulie.

Avem mai multe noutăţi în tabăra formaţiei dejene. Înainte de toate, în fruntea grupării de la confluenţa Someşurilor a fost instalat un nou antrenor. Este vorba de băimăreanul Dan Şomcherechi, fost jucător şi la „U” Cluj-Napoca. El este ajutat de secundul Sabin Coc (Arconada), fost portar la Unirea Dej. Lotul a fost completat cu portarii Rareş Pop de la Sticla Arieşul Turda şi internaţionalul liberian Boison Wynney de Souza, și cu jucătorii Raul Suciu de la Gloria Bistriţa, Kovacs Szabolcs de la Unirea Dej, Marius Ionescu de la „U” Cluj-Napoca, Andrei Vasinc şi Denis Bolenyi, ultimul împrumutat de la FCSB.

Între timp, gruparea dejeană a susţinut mai multe meciuri amicale. Printre adversare s-au aflat echipele CFR 1907 II (1-2) şi ACF Odorheiul Secuiesc (0-2),. Echipa a susţinut o partidă şi în Cupa României, 3-1 cu Sportul Beclean din liga a IV-a Bistriţa Năsăud.

Din păcate avem şi o veste tristă. La începutul acestei săptămîni, într-un accident de maşină ce a avut loc în apropierea comunei bistriţene Ilva Mică, a decedat unul dintre portarii echipei Someşul Dej, Raul Negrea. El avea doar 20 de ani.

Şi în noul campionat Someşul Dej va susţine întîlnirile de acasă pe modernul stadion VadArena din comuna Vad, unde prin grija primarului David Prunean (fost fotbalist şi arbitru) s-au adus îmbunătăţiri gazonului, iar în imediata vecinătate a bazei sportive va începe în curînd amenajarea unui nou teren sintetic.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut