Someşul Dej, la startul pregătirilor

În această perioadă, și echipele din liga a III-a încep antrenamentele în vederea returului campionatului, prrintre acestea figurînd şi Someşul Dej, formaţie promovată în acest eşalon competiţional vara trecută.

Elevii antrenorului clujean Alpár Mészáros se reunesc miercuri 13 ianuarie, pe stadionul din Iclod, unde vor efectua cea mai mare parte a pregătirilor de iarnă. Lotul folosit în toamnă nu prea a suferit modificări. Sigură este plecarea fundaşului Bogdan Miholca, iar la sosiri consemnăm numele portarului de 30 de ani, Sorin Gavriş, ultima dată el evoluînd la gruparea braşoveană Cetate Olimpic Rîşnov. De-a lungul carierei, el a apărat şi pentru Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, FC Bihor, Juventus Bucureşti, CSM Slatina şi Sporting Roşiori. O altă noutate este fostul jucător al Sănătăţii Cluj-Napoca, Emanuel Negru.

În această iarnă echipa dejeană nu va pleca în pregătire la munte, ci va sta acasă, în cantonament la Dej. În 23 ianuarie, fotbaliştii patronaţi de omul de afaceri Vicenţiu Ştir încep seria întîlnirilor amicale. Prmul adversar este formaţia de juniori FC ”U” Cluj, după care, la 30 ianuarie, vor juca tot cu o echipă de juniori, cea a clubului CFR 1907.

La sfîrşitul sezonului de toamnă, Someşul Dej s-a clasat pe locul 5 cu 15 puncte, la o distanţă de 6 puncte de liderul seriei a X-a, CSM Zalău. Sub conducerea tehnicianului Alpár Mészáros trupa de la confluenţa Someşurilor a obţinut patru victorii din cinci meciuri, până atunci dejenii fiind antrenaţi de sătmăreanul Mircea Bolba, decedat zilele trecute în urma unei afecţiuni grave agravată de infectarea cu Covid-19.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut