Șofer din Cluj-Napoca, AMENINȚAT cu o bucată de bordură

Scenă incredibilă la Cluj-Napoca. Un șofer a trăit, miercuri seara, momente de coșmar în timp ce încerca să iasă cu mașina dintr-o parcare de pe strada Alexandru Vlahuță din Cluj-Napoca. Bărbatul spune că s-a trezit la ușa din partea  dreaptă ca mașinii cu un individ care-l amenințat cu o bucată de bordură iar când a început să se deplaseze i-a lovit ușa cu piciorul.

Șoferul susține că evenimentul s-a petrecut pe strada Alexandru Vlahuță în dreptul Școlii generale „Onisifor Ghibu. „Miercuri seara, în jurul orei 18, am mers în vizită la părinți, iar când am ajuns în dreptul blocului în care locuiesc aceștia am văzut că locul de parcare pe care îl au cu abonament de la primărie este ocupat de altă mașină. Prin urmare, am căutat un alt loc în zonă, urmând ca în momentul în care se elibera parcarea părinților să mut mașina. După câtva minute am văzut pe geamul de la apartament că locul s-a eliberat și am coborât la mașina. Când m-am apropiat de zona în acre am lăsat autoturismul am văzut că pe parbriz era o pungă plină cu gunoi. Am dat săculețul cu deșeuri jos iar în moment în care m-am urcat la volan a apărut un bărbat de aproximativ 60 care avea în mână o bucată de bordură și urla la mine să iau gunoiul de jos. I-am spus că nu-mi aparține punga pentru că am găsit-o pe parbriz. Am încercat să ies din parcare, însă individul s-a pus în fața mașini. În cele din urmă am reușit să ies din parcare moment în care agresorul a lovit ușa dreaptă a mașinii cu piciorul”, a declarat clujeanul șocat de momentele prin care a trecut, precizând că sigur acea persoană a pus punga cu gunoi menajer pe parbriz ca să-l provoace.

Făclia a aflat de acest caz și a încercatvadă cine este bărbatul cu un astfel de comportament tribal. În urma verificărilor s-a dovedit că este vorba de Trif V., care locuiește într-un apartament din blocul din zona în care a avut loc incidentul. Întrebat de ce a manifestat un astfel de comportament, bărbatul s-a blocat pur și simplu și nu a avut nicio reacție.

Șoferul amenințat spune că va deoune plângere la poliție.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut