Social democrații clujeni au plantat 10.000 de puieți la Câmpenești

Social-democrați clujeni, de toate vârstele, în frunte cu liderii lor, au participat, sâmbătă, la o acțiune ecologică de împădurire la Câmpenești. Demersul social democraților clujeni a avut loc cadrul proiectului de împădurire demarat de Partidul Social Democrat ce vizează plantarea a minim 500.000 de puieți forestieri și pomi fructiferi, atât în fondul forestier național proprietate publică a statului, cât și pe alte terenuri identificate.

Acțiunea de plantare și ecologizare demarată de Partidul Social Democrat Cluj „Plantăm la Câmpenești” a avut ca scop principal readucerea la viață a unei păduri vechi, ce a ars în urma cu 10 ani. Reprezentanții PSD Cluj au plantat 10.000 de puieți și spun că astfel de acțiuni vor avea loc în întreg județul.

„Se spune că în viață fiecare om trebuie să planteze un pom, iar noi, social democrații clujeni, în colaborare cu primăria Apahida și ONG-ul ” Plantează în România” am reușit să plantăm o pădure. Aceste momente sunt cu adevărat impresionante și este îmbucurător că am fost implicați într-un număr atât de mare la acțiune ”Plantăm la Câmpenești”. De la mic la mare, prin colaborare, ajutor și implicare am plantat în jurul a 10.000 de puieți. Îi felicit pe toți cei care au fost astăzi alături de noi și le mulțumesc tuturor organizațiilor din județul Cluj implicate în aceste acțiuni ce ne aduc speranță!”, a declarat Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj.

Acțiunea ” Plantăm la Câmpenești” a reprezentat startul unei campanii ce va fi desfășurată în întreg județul Cluj. ” Plantăm la Câmpenști”, un prim exemplu, o acțiune ce ne-a oferit prilejul de a fi mai aproape de natură și de oameni. Pe această cale dăm startul unei campanii ce va fi desfășurată la nivelul întregului județ Cluj, unde, împreună cu primarii vom identifica zonele vulnerabile, pentru a reuși pe cât posibil revitalizarea zonelor forestiere.”, a susținut subprefectul de Cluj, Râzvan Ciortea la finalizarea campaniei ”Plantăm la Câmpenești”.

Îmi doresc să continuam aceste acțiuni, să perpetuăm tradiția, pentru a fi un exemplu pentru generațiile viitoare, căci un copac este mai mult decât un simbol al longevității, frumuseții și compasiunii, este un furnizor și îngrijitor de viață. Astăzi am fost onorat și în același timp mândru să particip la acțiunea de împădurire alături de mulți semeni ai noștrii clujeni. ”, a transmis vicepreședintele ANSVSA Cluj, Ioan Oleleu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut