Slujbe în domeniul hotelier – gastronomic din Germania

Prin Reţeaua EURES sînt furnizate 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic care vor sălucreze sezonier în Germania, selecţia urmînd să aibe loc în București, în octombrie.

Angajatori germani oferă posturi pentru bucătari / bucătari șefi / bucătari specialişti (15 posturi), ospătari (15), barmani (5) și personal în industria gastronomiei de sistem (15). Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem este nevoie de calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu și cunoștinţe bune de limba germană (nivel B1/B2), iar pentru posturile de bucătari, este nevoie de calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu și cunoștinţe de limba germană (minim nivel A2).
Angajarea se face pe minim 6 luni, din octombrie, cu posibilitate de prelungire a contractului pe durată nedeterminată. Salariul este de 1.500 – 2.200 euro brut / lună pentru ospătari și barmani, 1.700 – 2.400 euro brut / lună pentru bucătari, respectiv 1.450 euro brut / lună pentru personal în industria gastronomiei. Cazarea poate fi asigurată de angajator sau acesta poate oferi sprijin pentru găsirea unei locuinţe.
Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) București (strada Spătarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233), pentru a fi înregistrate în baza de date și a primi invitaţie la selecţie. Pentru înregistrare sînt necesare: * cerere tip (se completează la sediul AMOFM) * copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni) * C.V model  Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf) * cazier judiciar în original din care să reiasă că persoana nu are antecedente penale (valabilitate 6 luni) * adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos / Apt pentru muncă”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut