Simeze clujene

Expo Maraton revine la Cluj-Napoca!

Până în data de 11 aprilie 2022, studenţii şi masteranzii Universității de Artă şi Design din Cluj-Napoca se pot înscrie la evenimentul EXPO MARATON 2022, pe baza unui proiect expoziţional individual.

Pentru a se înscrie, cei interesați trebuie să completeze formularul disponibil la adresa: https://forms.gle/jx3WEctwu2RCeu286. În formular se vor atașa:
• Fotografii ale lucrărilor de expus sau simulări ale proiectului expoziţional (pentru instalaţii)
• Descrierea proiectului expozițional (aproximativ 1 pagină): titlu, concept expoziţional, descriere lucrări, punerea în scenă a proiectului, alte detalii relevante.
• CV

Expo Maraton va fi găzduit în locația GALERIA CASA MATEI, în perioada 3 – 27 mai 2022. Se vor acorda: Marele Premiu al Publicului și Premiul Juriului, vizite de documentare de 5 zile la Bienala Internaţională de Artă Contemporană de la Veneția, premii speciale și financiare oferite de partenerii Expo Maraton.

Proiectul este organizat de Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca, Compartimentul Relaţii Publice, Internaţionale, Programe Culturale şi Comunitare, Asociația UniversitArt, ASUAD și Galeria Casa Matei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut