Sigurjonsson nu a fost convocat de selecționerul Islandei

Selecţionerul naţionalei Islandei, Arnar Vidarsson, a anunţat lotul pentru meciurile cu România şi Macedonia de Nord, din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022.

Islanda va juca în deplasare ultimele sale două meciuri din grupă, urmând să întâlnească România pe 11 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi Macedonia de Nord trei zile mai târziu, pe Arena Naţională „Todor Proeski” din Skopje.
Arnar Vidarsson a convocat câţiva jucători foarte experimentaţi, ca fundaşii Birkir Mar Savarsson, care va împlini în această lună 37 de ani şi are 102 selecţii, şi Ari Freyr Skulason (34 de ani, 82 de selecţii) sau mijlocaşul Birkir Bjarnason (33 de ani, 103 selecţii). Runar Mar Sigurjonsson, mijlocaşul lui CFR Cluj, nu este în lotul pentru aceste partide.
Islanda este pe locul 5 în Grupa J, cu 8 puncte. Germania, lider al grupei, cu 21 de puncte, şi-a asigurat deja calificarea la Mondialul din Qatar. România este pe locul 2, cu 13 puncte, cu un punct mai mult decât Macedonia de Nord şi Armenia. Liechtenstein este ultima, cu un singur punct.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut