Și Adrian Oros părăsește grupul PNL de la Senat

Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a demisionat vineri din grupul PNL de la Senat, acuzând „distrugerea PNL de către cei care au confiscat partidul”.

„Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat! Din nefericire, în câteva săptămâni „echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc în cel mai detestat si izolat partid. Guvernul liberal Orban a reușit să treacă țara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. și a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcția unei coaliții de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că și în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decență, bunăcuviință, seriozitate. În ultima perioadă, nu reușesc să explic oamenilor care și-au pus speranța în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Național Liberal”, a scris Oros, pe Facebook, conform AGERPRES.

El adaugă că a constatat „că nu a fost vreun plan sau un proiect pentru PNL sau pentru România sau dacă a fost este la ce asistăm în zilele noastre – un plan pentru distrugerea PNL și care compromite șansele la dezvoltare a României”.

„Cred cu convingere că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țară este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban. Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL”, a precizat Adrian Oros.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut