Showroom Reynaers Aluminium România în Cluj-Napoca

Reynaers Aluminium România, a anunțat deschiderea a trei noi showroom-uri, unul dintre acestea fiind amplasat în Cluj-Napoca.

Spațiile au fost realizate pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și nu în ultimul rând beneficiarii finali. Portofoliul de produse și soluții ce se găsește în showroom-uri cuprinde inovațiile recent lansate, de la ultimele extensii ale sistemelor Reynaers pentru ferestre și uși, uși glisante și pereți cortină, precum și o nouă gamă de accesorii, toate într-o paletă diversă de culori în armonie cu noile tendințe arhitecturale. Datorită preluării distribuției Forster în România, cei interesați pot găsi și mostre din oțel ale acestor produse.

Showroom-urile ocupă suprafețe de aproximativ 100 mp fiecare, cu echipe formate din 2 sau 3 persoane (reprezentant de vânzări, consultant tehnic și consultant pentru arhitecți), și pun la dispoziția partenerilor, în special pentru firmele locale de tâmplărie și arhitectură, infrastructura necesară pentru întâlnirile acestora cu clienții lor.

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor din aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de țări. Înființat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul în Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajați, în peste 40 de țări, și a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 580 milioane euro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut