Serbările Crăciunului, la Gherla

Înainte de a intra în vacanța de iarnă, elevii școlilor gherlene s-au prezentat în fața colegilor și cadrelor didactice cu programe artistice dedicate sărbătorilor de Crăciun.

Elevii de la Liceul Tehnologic au pregătit un moment artistic prin care au marcat apropierea Crăciunului. În cadrul unei activități extrașcolare, un grup de zece elevi din clasele a X-a și a XI-a, coordonați de profesoarele Adina Pop și Monica Badiu, au prezentat un mic program în incinta unității de învățământ din centrul orașului. Programul a cuprins o scenetă biblică despre Nașterea Mântuitorului Isus Christos, pentru care elevii s-au pregătit cu ținute adaptate, într-un decor stilizat al ieslei din Betleem. La finalul evenimentului, din glasurile adolescenților au răsunat frumoasele colinde de Crăciun. Publicul, format din cadre didactice ale liceului, alături de directorul  prof. Doina Mureșan, a aplaudat evoluția tinerilor artiști, care au reușit să transmită din emoția marii sărbătorii creștine ce ne bate la ușă.

Programe asemănătoare au avut loc zilele trecute și în cadrul Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” și a Școlii Gimnaziale Nr.1, dar și preșcolarii grădinițelor au trăit astfel de momente sărbătorești. La Grădinița „Arici Pogonici”, de exemplu, evenimentul festiv a fost filmat, spre bucuria copiilor.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut