Senioarele cetății onorate de ONCOS

Dacă nu … batem în cuie data calendarului, avem motivația de a înțelege că 8 Martie poate fi infinit, adică ziua mamelor, fiicelor, soțiilor poate fi sărbătorită oricând, fără restricții, ci cu respect, iubire și spirit protector pentru nobila misiune ce și-o asumă de când ne dau viață și până când ne așezăm în rostuirile vieții.

Pentru o bună parte a mamelor și bunicilor cetății noastre, ce fac parte din Asociația Județeană Cluj a Pensionarilor, ca în fiecare an Grupul ONCOS, cunoscut prin tradiționalele sale ferme în care cresc anual șapte milioane de pui pentru abatorizare, dar și o importantă fabrică de panificație, a organizat această frumoasă zi, joi, seara.

Peste 400 de doamne și aproape 100 de domni au participat la masa comună oferită cu multă generozitate de Consiliul de conducere al acestui Grup, coordonat de abilul președinte ing. Vasile Onaca, ce oferă zilnic carne proaspătă de pui și o mare diversitate de produse de panificație, pentru consumul populației din județul Cluj și din cele vecinătate.

În deschiderea acestui onorant eveniment, ce poartă brandul ONCOS, a vorbit președintele Asociației Județene Cluj a Pensionarilor, juristul Ioan Constantinescu, care a felicitat și le-a transmis multă sănătate senioarelor, dar și angajatelor și angajaților ONCOS care s-au bucurat de o plăcută după amiază de martie în preajma tâmplelor grizonate ale orașului.

Mulțumiri deosebite a adresat președintele Asociației, Ion Constantinescu, domnului ing. Vasile Onaca, care are nu doar un suflet mare, ci și acel inconfundabil și deosebit respect față de aceste unice ființe ce dau viață umanității.

Președintele Consiliului de Administrație, Vasile Onaca, a avut amabilitatea de a  declara presei că trăiește o mare și aleasă bucurie să vadă doamnele și domnii de vârsta a treia cum socializează, cum își descrețesc frunțile în aceste plăcute întâlniri care nu sunt unice. Seniorii merită toată gratitudinea noastră, ei au produs imense valori materiale și spirituale care au devenit bunuri incontestabile ale națiunii, a conchis dl. Vasile Onaca.

De remarcat este faptul că gustosul și îndestulătorul meniu a fost pregătit din produsele ONCOS, muzica a fost bine aleasă, iar singurul moment de suspans a fost marcat de bannerul cu ,,Școala Ardeleană’’ afișat pe unul din pereții localului, ca semn și al dezacordului Asociației Pensionarilor Clujeni cu privire la coborârea acestuia de pe soclul din fața clădirii UBB.

Dumitru VATAU

 

 

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut