Seminarii web în ianuarie, la ANAF

Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili / Servicii oferite contribuabililor, lista seminariilor web care se vor desfășura în luna ianuarie (https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm).

Printre temele dedicate persoanelor fizice se numără: * Tratamentul fiscal al veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor aplicabil în anul 2023 * Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la sosirea în / plecarea din România şi înregistrarea fiscală a persoanelor fizice nerezidente * Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele fizice din prestarea de activităţi independente impuse pe bază de norme de venit-noutăţi legislative aplicabile începând cu data de 1 ianuarie 2023 * Tratamentul fiscal al veniturilor din activităţi independente pentru care venitul net se determină în sistem real – aplicabil în anul 2023. De asemenea, se vor aborda și subiecte de interes pentru persoanele juridice: * Noutăți legislative privind impozitul pe veniturile microîntreprinderilor * Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele juridice fără scop patrimonial, constituite în baza O.G. nr. 26/2000.

Durata seminariilor este de 2 ore. Înscrierea este facilă, direct pe site, și se poate efectua până la data şi ora începerii seminariilor, în limita locurilor disponibile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut