Șeful misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România, la Cluj

Primarul Emil Boc a avut, miercuri, la Primăria Cluj-Napoca, o întrevedere cu șeful interimar al misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România, David Muniz. În cadrul întrunirii, edilul a prezentat pe scurt viziunea pe termen mediu și lung pentru orașul nostru.

„Am primit, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita domnului David Muniz, Chargé d’Affaires ad interim la Ambasada SUA în România. Vizita delegației a fost una de curtoazie, în cadrul căreia am prezentat pe scurt viziunea pe termen mediu și lung pentru Cluj-Napoca.

Am discutat despre modul în care urmărim – alături de ecosistemul local – să poziționăm orașul ca un hub internațional de inovare și IT, un oraș care oferă cetățenilor săi o calitate ridicată a vieții, oportunități profesionale și culturale, dar și siguranță.

Parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii este unul de lungă durată, Cluj-Napoca fiind mereu deschis către colaborare pentru un viitor verde și rezilient”, a declarat Emil Boc.

La întâlnirea de miercuri au participat de asemenea Anne Marie Blajan, specialist politic în cadrul ambasadei SUA și Reese Scott, consilier afaceri publice în cadrul ambasadei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut