Sector de drum din proximitatea localității Sic, asfaltat

Turiștii pot ajunge mai ușor la Mănăstirea Nicula, Lacul Știucilor de la Săcălaia sau Stufărișurile de la Sic

În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 109D, a fost finalizată asfaltarea sectorului din zona localității Sic, pe direcția Coasta – Vișea.

În contextul în care lucrările de întreținere vizează, în ansamblu, tronsonul de 8,5 kilometri dintre km 15+000 și km 23+500, sectorul de carosabil degradat situat între pozițiile kilometrice 15+000 și km 17+000 a fost deja asfaltat.

Scopul acestor lucrări este de a asigura atât locuitorilor din zonă cât și turiștilor un acces facil la mai multe obiective de interes din zonă precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul Știucilor de la Săcălaia sau Rezervația naturală Stufărișurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Activitatea pe restul sectorului de drum continuă cu lucrări constând în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut